Hi, How Can We Help You?
پیدا کردن بهترین بورسیه های تحصیلی مرتبط با شما بصورت رایگان در مجموعه بورسیه

نوشتن انگیزه نامه برای اپلای

نوشتن انگیزه نامه برای اپلای

نوشتن انگیزه نامه

عبارت SOP مخفف Statement of Purpose می باشد. به معنای انگیزه‌نامه است.انگیزه نامه یکی از مهمترین نامه های مکاتباتی مورد نیاز برای اپلای و مهاجرت تحصیلی است و می توان گفت شرط اصلی برای پذیرش تحصیلی است. برای اخذ پذیرش در مقاطع تحصیلات تکمیلی، دانشگاه های مقصد از دانشجویان انگیزه نامه درخواست می کنند تا از طریق این سند انگیزه، دانش، تجربه و قابلیت آنها را برای حضور در این موقعیت مورد ارزیابی قرار دهند.

کمیته پذیرش دانشگاه اهمیت زیادی برای انگیزه نامه ها قائلند به همین سبب نگارش و ارائه درست sop می توانند به تنهایی تاثیر بسیاری در فرآیند پذیرش شما داشته باشد. انگیزه نامه یا sop به صورت منحصر به فرد و با توجه به شرایط و تجربیات هر دانشجو نگارش می شود بنابراین هر انگیزه نامه متمایز از دیگر انگیزه نامه ها خواهد بود.

حتی دانشجویانی که از دانش زبانی بالایی برخوردارند لازم است برای نگارش انگیزه نامه ی خود نمونه انگیزه نامه استاندارد و موفق دانشجویانی که موفق به اخذ پذیرش شده اند را مشاهده کنند. کپی برداری از نمونه انگیزه نامه های موجود در اینترنت یکی از رایج ترین اشتباهات دانشجویان است که توصیه می شود از این کار خودداری کنند زیرا می تواند شانس پذیرش آنها را از بین ببرد. مشاهده ی نمونه sop صرفا برای الگو برداری از آنهاست.

انگیزه نامه ی استاندارد باید از قواعد و اصول کلی مرتبط با مقاله نویسی پیروی کند و در بهترین حالت باید شامل 2 صفحه باشد و با توجه به نوع فرمت انتخابی یک sop موفق باید 800 تا 1000 کلمه باشد. استفاده از متن و تصاویر رنگی در متن انگیزه نامه اشتباه بوده و متن باید مشکی ساده و یا حتی خاکستری باشد.

یک انگیزه نامه استاندارد شامل ۷ بخش است که عبارت اند از:

۱- نقطه شروع

۲- سابقه تحصیلی

۳- دلیل انتخاب مقصد تحصیلی

۴- تجربیات مرتبط

۵- اهداف پیش رو

۶- نتیجه گیری

۷- تشکر و قدردانی