Hi, How Can We Help You?
پیدا کردن بهترین بورسیه های تحصیلی مرتبط با شما بصورت رایگان در مجموعه بورسیه

ریسرچ پروپوزال

روند سفارش ریسرچ پروپوزال برای اپلای

    1. اطلاعات خود را در فرم پایین صفحه وارد کرده و ارسال کنید.
    2. تماس کارشناس مجموعه با شما و پیگیری های لازم انجام می شود.
    3. برآورد هزینه + برآورد زمان
    4. در صورت هماهنگی و توافق، اشتراکی برای کاربر ایجاد و در گروهی متشکل از کارشناس متخصص عضو میگردد تا بتواند مستقیما در جریان قرار گیرد.
    5. هزینه را واریز میکنید (قبل از پرداخت کامل شرایط شما بررسی میشود)
    6. نگارش اختصاصی و حرفه ای ریسرچ پروپوزال شما توسط کارشناسان مجموعه
    7. زمان تحویل با دو حالت 14 روز یا 7 روز کاری میباشد که میتوانید در فرم مشخص نمائید
    8. امکان بازبینی و درخواست ویرایش رایگان تا دوبار (حداکثر ظرف 12 روز پس از دریافت خدمات)

فرم درخواست نگارش ریسرچ پروپوزال

سفارش ریسرچ پروپوزالچرا باید سفارشم را به شما بسپارم؟

    • دریافت خدمات با کیفیت بالا در کمترین زمان
    • امکان ویرایش رایگان تا 2 بار پس از دریافت خدمات
    • نگارش نامه های مکاتباتی شما توسط تیم حرفه ای و مجرب، مختص شما و دانشگاه مد نظرتان

 

 

 

 

 

یک ریسرچ پروپوزال به طور خلاصه یک نوشته کوتاه است که مشخص میکند در یک پروژه تحقیقاتی بزرگتر چه چیزی را پوشش می دهید. احتمالاً از شما خواسته می شود که برای پایان نامه خود یا پذیرش دانشگاه های خارجی یک پروپوزال بنویسید.  در حال حاضر، ما به تمام سوالات شما پاسخ می دهیم و به شما کمک می کنیم.

ریسرچ پروپوزال

1- هدف از پروپوزال تحقیق چیست؟

(What is the goal of a research proposal?)

در ریسرچ پروپوزال، هدف ارائه طرح نویسنده برای تحقیقی است که قصد انجام آن را دارد.

    • در برخی موارد، بخشی از این هدف تأمین بودجه برای تحقیقات مذکور است.
    • در برخی دیگر، این است که تحقیقات توسط سرپرست یا بخش نویسنده تأیید شود تا آنها بتوانند با آن پیش بروند.
    • در برخی موارد، یک پروپوزال تحقیقاتی بخشی ضروری از برنامه تحصیلات تکمیلی است.

در هر یک از این شرایط، پروپوزال های تحقیقاتی از ساختار یکسانی پیروی می کنند.

در پروپوزال تحقیق، نویسنده نشان می دهد که چگونه و چرا تحقیق مورد نظر به رشته خود مرتبط است. آنها نشان می دهند که کار برای موارد زیر ضروری است:

    • پر کردن شکاف در مجموعه تحقیقاتی موجود در مورد موضوع آنها
    • تاکید بر تحقیقات موجود در مورد موضوع آنها، و/یا
    • افزودن دانش جدید و اصیل به درک موجود جامعه دانشگاهی از موضوع خود

یک پیشنهاد پژوهشی همچنین نشان می دهد که نویسنده توانایی انجام این تحقیق و کمک به وضعیت فعلی رشته خود را به شیوه ای معنادار دارد. برای انجام این کار، پروپوزال تحقیقاتی شما، نیاز به بحث در مورد سوابق علمی و اعتبار شما دارد و همچنین نشان می دهد که ایده های پیشنهادی شما دارای شایستگی علمی هستند.

اما نشان دادن اعتبار تحقیق و توانایی شخصی شما برای انجام آن برای تایید پروپوزال تحقیق شما کافی نیست. پروپوزال تحقیق شما باید موارد زیر را نیز پوشش دهد:

    • روش تحقیقی که قصد استفاده از آن را دارید
    • ابزارها و روش هایی که برای جمع آوری، تجزیه و تحلیل و تفسیر داده هایی که جمع آوری می کنید استفاده خواهید کرد
    • توضیحی در مورد اینکه چگونه تحقیق شما با بودجه و سایر محدودیت‌های انجام آن از طریق موسسه، بخش یا برنامه دانشگاهی شما مطابقت دارد.

2- ریسرچ پروپوزال باید چند صفحه باشد؟

(How long should a research proposal be?)

به طور کلی، پروپوزال های تحقیقاتی برای پایان نامه های کارشناسی و کارشناسی ارشد در چند صفحه خلاصه میشود اما ریسرچ پروپوزال برای پروژه های بزرگ‌تر، مانند Ph.D. پایان نامه ها و درخواست های مالی (بورسیه های تحصیلی)، اغلب طولانی تر و بسیار دقیق تر هستند. هدف یک پروپوزال تحقیقاتی این است که دقیقاً آنچه را که تحقیق شما مستلزم انجام آن خواهد بود مشخص کند، بنابراین تعداد کلمات پروپوزال یا تعداد صفحات آنقدر مهم نیست که اطمینان حاصل کند که همه عناصر و محتوای لازم وجود دارد.

3- ساختار ریسرچ پروپوزال

(Research proposal structure)

یک پروپوزال تحقیقاتی از یک ساختار نسبتاً ساده پیروی می کند. به منظور دستیابی به اهدافی که در بخش قبل توضیح داده شد، تقریباً تمام پیشنهادات تحقیقاتی شامل بخش های زیر است:

مقدمه

بخش مقدمه با اهداف زیر نگارش میشود:

    • موضوع شما را معرفی می کند
    • بیان مسئله و سؤالاتی که تحقیق شما به آنها پاسخ می دهد
    • زمینه را برای تحقیق شما فراهم می‌کند

در یک پروپوزال تحقیقاتی، یک مقدمه می‌تواند چند پاراگراف باشد. باید مختصر باشد، اما احساس نکنید که نیازی نیست تمام اطلاعات خود را در یک پاراگراف جمع کنید.

در برخی موارد، شما باید یک چکیده و/یا فهرست مطالب را در پروپوزال تحقیقاتی خود بگنجانید. این موارد درست قبل از مقدمه گنجانده میشود.

4- اهمیت و ضرورت تحقیق

(Background significance)

اینجا جایی است که توضیح می دهید که چرا تحقیق شما ضروری است و چگونه با تحقیقات ایجاد شده در زمینه شما ارتباط دارد. کار شما ممکن است تحقیقات موجود را تکمیل کند، آن را تقویت کند یا حتی آن را به چالش بکشد – مهم نیست که کار شما چگونه با کار سایر محققان “بازی” می شود، باید آن را با جزئیات در طرح تحقیق خود بیان کنید.

این نیز بخشی است که در آن شما به وضوح مشکلات موجود را که تحقیق شما به آن رسیدگی می کند، تعریف می کنید. با انجام این کار، توضیح می‌دهید که چرا کارتان ضروری است – به عبارت دیگر، اینجاست که به «چرایی تحقیق؟» خواننده پاسخ می‌دهید.

در بخش اهمیت تحقیق، نحوه انجام تحقیقات خود را نیز مشخص می‌کنید. در صورت لزوم، توجه داشته باشید که کدام سؤالات و مسائل مرتبط را در تحقیق خود پوشش نخواهید داد.

5- بررسی ادبیات و منابع در ریسرچ پروپوزال

(Literature review)

در بررسی ادبیات خود، تمام منابعی را که قصد دارید در تحقیق خود استفاده کنید، معرفی می کنید. این شامل مطالعات برجسته و داده های آنها، کتاب ها و مقالات علمی است. مرور ادبیات صرفاً فهرستی از منابع نیست. یک مرور ادبیات به مجموعه منابعی که شما انتخاب کرده اید می پردازد و توضیح می دهد که چگونه از آنها در تحقیق خود استفاده می کنید.

6- طرح تحقیق، روش ها و برنامه زمان بندی

(Research design, methods, and schedule)

پس از بررسی تحقیقاتی خود، در مورد برنامه های تحقیقاتی خود بحث خواهید کرد. در این بخش، مطمئن شوید که این جنبه ها را پوشش داده اید:

    • نوع تحقیقی که انجام خواهید داد. آیا در حال انجام تحقیقات کیفی یا کمی هستید؟ آیا داده های اصلی را جمع آوری می کنید یا با داده های جمع آوری شده توسط سایر محققان کار می کنید؟
    • چه در حال انجام تحقیقات تجربی، همبستگی یا توصیفی باشید
    • داده هایی که با آنها کار می کنید. به عنوان مثال، اگر شما در حال انجام تحقیق در علوم اجتماعی هستید، باید جمعیتی را که در حال مطالعه هستید توصیف کنید. همچنین باید نحوه انتخاب سوژه های خود و نحوه جمع آوری داده ها از آنها را پوشش دهید.
    • ابزارهایی که برای جمع آوری داده ها استفاده خواهید کرد. آیا آزمایش هایی را اجرا خواهید کرد؟ انجام نظرسنجی؟ مشاهده پدیده ها؟ به همه روش‌های جمع‌آوری داده‌ها و اینکه چرا روش‌های مؤثر برای تحقیق خاص شما هستند، توجه کنید.

فراتر از یک نگاه جامع به خود تحقیقات خود، باید موارد زیر را نیز شامل کنید:

    • جدول زمانی تحقیق شما
    • بودجه تحقیق شما
    • هر گونه موانع احتمالی که پیش بینی می کنید و برنامه شما برای رسیدگی به آنها

7- فرضیات و مفاهیم

(Suppositions and implications)

اگرچه تا زمانی که واقعاً کار را انجام ندهید، نمی‌توانید نتایج تحقیقات خود را بدانید، باید با ایده روشنی در مورد اینکه چگونه کار شما به حوزه تخصصی شما کمک می‌کند وارد پروژه شوید. این بخش شاید مهم ترین بخش برای استدلال ریسرچ پروپوزال شما باشد زیرا دقیقاً بیان می کند که چرا تحقیق شما ضروری است.

در این بخش، حتما موارد زیر را پوشش دهید:

    • هر راهی که کار شما می تواند نظریه ها و مفروضات موجود در زمینه شما را به چالش بکشد
    • چگونه کار شما پایه و اساس تحقیقات آینده را ایجاد می کند
    • بیان ارزش عملی یافته های شما برای پزشکان، مربیان و سایر دانشگاهیان در رشته شما
    • مشکلاتی که کار شما به طور بالقوه می تواند به رفع آنها کمک کند
    • سیاست هایی که می تواند تحت تاثیر یافته های شما باشد
    • چگونه یافته‌های شما می‌تواند در دانشگاه یا محیط‌های دیگر پیاده‌سازی شود و چگونه این تنظیمات را بهبود می‌بخشد یا تغییر می‌دهد

به عبارت دیگر، این بخش در مورد بیان نتایج خاص مورد انتظار شما نیست. در عوض، این جایی است که شما بیان می کنید که چگونه یافته های شما ارزشمند خواهد بود.

8- نتیجه در ریسرچ پروپوزال

(Conclusion)

اینجا جایی است که همه چیز را جمعبندی می کنید. بخش نتیجه گیری شما، مانند پاراگراف نتایج در یک مقاله، ریسرچ پروپوزال شما را به یک نتیجه گیری میرساند و هدف بیان شده تحقیق شما را تقویت می کند.

9- لیست منابع

(Bibliography)

بله، شما باید علاوه بر بررسی ادبیات خود، یک لیست منابع نیز بنویسید. برخلاف بررسی ادبیات خود، که در آن ارتباط منابعی را که انتخاب کرده اید توضیح داده اید و در برخی موارد آنها را به چالش کشیده اید، لیست منابع شما به سادگی منابع شما و نویسندگان آنها را فهرست می کند.

نحوه نوشتن یک نقل قول به سبکی که استفاده می کنید بستگی دارد. سه راهنمای روش رایج برای دانشگاهیان MLA، APA و شیکاگو وجود دارد و هر کدام قوانین و الزامات خاص خود را دارند. به خاطر داشته باشید که هر سبک قالب‌بندی دستورالعمل‌های خاصی برای استناد به هر نوع منبعی از جمله عکس‌ها، وب‌سایت‌ها، سخنرانی‌ها و ویدیوهای YouTube دارد.

گاهی نیازی به لیست منابع کامل نیست. در این صورت، می‌توانید فهرستی از منابع را اضافه کنید، که به سادگی فهرست کوچک‌شده‌ای از همه منابعی است که در کار خود به آنها اشاره کرده‌اید. اگر مطمئن نیستید که کدام را بنویسید، از سرپرست خود بپرسید.

10- نحوه نوشتن پروپوزال تحقیق

(How to write a research proposal)

پروپوزال های پژوهشی، مانند سایر انواع نوشته های دانشگاهی، با لحنی رسمی و عینی نوشته می شود. به خاطر داشته باشید که مختصر بودن، یکی از اجزای کلیدی نوشتن آن است.

به ساختار ذکر شده در بالا پایبند باشید. خواننده شما می داند که یک پروپوزال تحقیق چگونه باید بخواند و انتظار دارد که با این الگو مطابقت داشته باشد. بسیار مهم است که پروپوزال تحقیق خود را به روشی واضح و منطقی ارائه دهید. هر سوالی که خواننده هنگام خواندن پروپوزال شما دارد باید در بخش پایانی پاسخ داده شود.

11- ویرایش و تصحیح پروپوزال تحقیقاتی

(Editing and proofreading a research proposal)

هنگامی که در حال نوشتن یک ریسرچ پروپوزال هستید، همان فرآیند شش مرحله ای را که در هر نوع نوشتاری انجام می دهید دنبال کنید.

پس از نوشتن اولین پیش نویس، قبل از شروع تصحیح، کمی وقت بگذارید تا “به پختگی برسد”. با انجام این کار، تشخیص اشتباهات و شکاف‌های نوشته‌تان را برای خود آسان‌تر می‌کنید.

اشتباهات رایجی که باید در نوشتن پروپوزال از آنها اجتناب کنید:

هنگامی که در حال نوشتن یک پروپوزال تحقیق هستید، از این مشکلات رایج اجتناب کنید:

– خیلی پر حرف بودن (Being too wordy)

در واقع، شما باید سعی کنید نوشته خود را تا حد امکان مختصر و دقیق نگه دارید. هرچه بتوانید هدف خود را از نظر اقتصادی بیشتر بیان کنید، بهتر است.

– عدم استناد به منابع مرتبط (Failing to cite relevant sources)

هنگامی که در حال انجام تحقیق هستید، به مجموعه دانش موجود در مورد موضوعی که پوشش می دهید اضافه می کنید. پروپوزال تحقیق شما باید به یک یا چند قطعه تحقیقاتی برجسته در زمینه شما ارجاع دهد و کار شما را به نحوی با این آثار مرتبط کند. این فقط ارتباط کار شما را نشان نمی دهد، بلکه آشنایی شما را با این زمینه نیز نشان می دهد.

– تمرکز بیش از حد روی مسائل جزئی (Focusing too much on minor issues)

احتمالاً دلایل زیادی وجود دارد که چرا تحقیق شما ضروری است. لازم نیست همه این دلایل در پروپوزال تحقیق شما باشد. در واقع، گنجاندن سوالات و مسائل بیش از حد در پروپوزال تحقیقاتی می تواند هدف اصلی شما را کاهش دهد و پروپوزال را ضعیف کند. مسائل جزئی را برای خود مقاله تحقیقاتی خود ذخیره کنید و فقط موضوعات اصلی و کلیدی را که قصد دارید در پروپوزال خود به آنها رسیدگی کنید، پوشش دهید.

– ناتوانی در ارائه یک استدلال قوی برای تحقیق خود (Failing to make a strong argument for your research)

این شاید ساده‌ترین راه برای تضعیف پیشنهاد شما باشد زیرا بسیار ذهنی‌تر از سایرین است. ریسرچ پروپوزال، در اصل، یک نوشته متقاعدکننده است. این بدان معنی است که اگرچه شما پیشنهاد خود را به روشی عینی و آکادمیک ارائه می کنید، اما هدف این است که خواننده را وادار کنید که به کار شما “بله” بگوید.

این در هر موردی صادق است، چه خواننده شما ناظر شما باشد، چه رئیس بخش شما، یک هیئت پذیرش تحصیلات تکمیلی، یک تامین کننده بودجه خصوصی یا دولتی، یا سردبیر مجله ای که می خواهید کار خود را در آن منتشر کنید.

– نوشته خود را به یک پیشنهاد عالی تبدیل کنید (Polish your writing into a stellar proposal)

هنگامی که برای انجام تحقیق درخواست تأیید می‌کنید – به‌ویژه زمانی که بودجه در میان است – باید چیزی کمتر از 100 درصد به پیشنهاد خود اطمینان داشته باشید. اگر پیشنهاد تحقیق شما دارای اشتباهات املایی یا گرامری، لحن متناقض یا نامناسب، یا حتی عبارت‌های نامناسب باشد، این موارد اعتبار شما را تضعیف می‌کند.

اطمینان حاصل کنید که پیشنهاد تحقیق شما با استفاده از متخصصین بورسیه برای درک همه آن مسائل می درخشد. حتی اگر فکر می کنید که همه آنها را در حین ویرایش ضبط کرده اید، بسیار مهم است که کار خود را دوباره بررسی کنید. تحقیقات شما سزاوار بهترین پیشنهاد ممکن است و بورسیه می تواند به شما در تحقق آن کمک کند.

دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال

    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 1: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 2: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 3: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 4: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 5: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 6: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 7: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 8: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 9: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 10: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 11: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 12: دانلود
    • دانلود نمونه ریسرچ پروپوزال برای اپلای دانشگاه 13: دانلود