Hi, How Can We Help You?
خدمات 0 تا 100 پذیرش و ویزا تحصیلی استرالیا، کانادا و انگلستان

فرآیند نگارش ریسرچ اینترست

  1. اطلاعات خود را در فرم پایین صفحه وارد کرده و ارسال کنید.
  2. تماس کارشناس مجموعه با شما و پیگیری های لازم انجام می شود.
  3. هزینه را واریز میکنید (قبل از پرداخت کامل شرایط شما بررسی میشود)
  4. گروهی با ایجاد کد اشتراک برای شما ایجاد میشود که متشکل از کارشناسان نگارنده و شما میشود.
  5. پرسشنامه ای در قالب ورد به شما ارائه می شود که آن را پر کرده و برای ما ارسال می کنید (در صورت ارائه اطلاعات کامل، خدمات با کیفیت بالاتر دریافت خواهید کرد.)
  6. نگارش اختصاصی و حرفه ای نامه مکاتباتی شما توسط کارشناسان مجموعه
  7. زمان تحویل با دو حالت 9 روز یا 5 روز کاری که میتوانید در فرم مشخص نمائید
  8. امکان بازبینی و درخواست ویرایش رایگان تا دوبار (حداکثر ظرف 12 روز پس از دریافت خدمات)

نگارش ریسرچ اینترست برای گرفتن پذیرش یا فاند تحصیلی با کیفیت تضمینی

فرم درخواست نگارش Research Interest

نگارش ریسرچ اینترست Research Interest 

بیانیه علایق پژوهشی یا ریسرچ اینترست برای اکثر برنامه های شغلی تحصیلات تکمیلی، پسادکتری و دانشگاهی ضروری است. گاهی ممکن است ریسرچ اینترست را تحت عناوینی چون “statement of intent” یا “description of research interests ” یاد شود. ریسرچ اینترست برای برنامه های شغلی دانشگاهی، به طور خلاصه به پژوهش های گذشته، فعلی و آینده متقاضی  در 1 تا 3 صفحه می پردازد. این سند باید شامل یک مقدمه قانع کننده، برنامه های دقیق تحقیقاتی، همسویی با آزمایشگاه یا دپارتمان مورد نظر و یک نتیجه گیری قوی باشد. به طور کلی، بیاینه علایق پژوهشی یا ریسرچ اینترست شامل یک مرور مختصر از پیشینه تحقیقاتی شما، از جمله تجربیات تحقیقاتی گذشته، وضعیت فعلی پژوهش های شما و پژوهش های آینده ای که می خواهید به ان بپردازید، شامل تجهیزات و همکاری های مورد نیاز است.

ریسرچ اینترست در قالب یک مقاله کوتاه نوشته می شود. با این حال، برنامه‌های تحصیلات تکمیلی مختلف می‌توانند الزامات خاص خود را داشته باشند، بنابراین حتماً برنامه‌ای را که برای آن درخواست می‌دهید بررسی کنید و دستورالعمل‌های خاصی را که آنها ارائه می‌دهند بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که بیانیه علایق پژوهشی شما مطابق با الزامات آنها است.

بیانیه ریسرچ اینترست باید شامل چه مواردی باشد؟

اکثر دانشگاه‌ها مطرح در سرتاسر دنیا، برای پذیرش دانشجویان مقطع دکتری و پژوهشگران مقطع پست دکتری، از انها می خواهند یک ریسرچ اینترست یا علایق پژوهشی ارائه دهند. ریسرچ اینترست یک سندی 1  تا 3 صفحه‌ای است که سوابق تحقیقاتی و تحصیلی متقاضی را نشان میدهد.

الزامات دقیق بیانیه علایق پژوهشی می تواند بسته به محل درخواست شما و موقعیتی که می خواهید درخواست دهید متفاوت است. اکثر موقعیت های اکادمیک نیاز دارند که یک فایل مجزا برای ریسرچ اینترست خود تهیه کنید و بیشتر اوقات می توانید به سادگی بیانیه ریسرچ اینترست خود را در کنار CV ارائه دهید. در متن ریسرچ اینترست، متقاضی نتایج و دستاورهایی که در زمینه علمی از طریق مقاله یا کتاب‌ها و فعالیت‌های تحقیقاتی دست یافته است را بیان می‌کند.

همچنین بیانیه ریسرچ اینترست باید شامل تاریخچه مختصری از پزوهش های گذشته شما باشد و باید به کمیته پذیرش بگویید که قبلاً قصد داشتید با پروژه های تحقیقاتی خود به چه چیزی پاسخ دهید، به چه چیز هایی دست پیدا کردید و آیا منجر به انتشار یا همکاری دانشگاهی شده است. همچنین باید به تحقیقات فعلی خود نیز بپردازد.

چرا به بیانیه علایق پژوهشی ریسرچ اینترست نیاز دارید؟

این سند برای آزمایشگاه یا دپارتمان بخشی که می خواهد شما را استخدام کند و یا با شما همکاری کند نوشته می شود. یک کارفرما در این سند دنبال موارد زیر می باشد:

  • علایق و تجربیات شما؛
  • اشتیاق شما به پژوهش؛
  • مطابقت بین علایق شما و پژوهش های کارفرما؛
  • توانایی شما برای تفکر منطقی؛
  • استقلال شما از سرپرستتان؛
  • میزان مهارت های نوشتاری شما (برای نوشتن مقاله مهم است).

بیانیه علاقه پژوهشی برای موقعیت های دکتری یا پست دکتری

هنگامی که بیانیه علایق پژوهشی شما بخشی از رزومه شما است، یک صفحه با حدود 400 کلمه می تواند باشد. توجه داشته باشید که برای نگارش ریسرچ اینترست، CV خود را بازنویسی نکنید؛ در عوض، علایق تحقیقاتی خود را به وضوح مشخص کنید. مهارت های علمی، اشتیاق و ایده های خود را برجسته کنید.

نحوه نگارش  ریسرچ اینترست

بطور کلی برای نگارش ریسرچ اینترست شما نیاز به یک مقدمه، یک پاراگراف اصلی، ایده های تحقیقاتی آینده و یک نتیجه گیری دارید.

معرفی

این قسمت  خلاصه ای از شما است و یک دید کلی به خواننده می دهد.

پاراگراف اصلی

این قسمت، بخش اصلی ریسرچ اینترست شماست که شامل پژوهش های اخیر و فعلی شما و همچنین تحقیقات آینده برنامه ریزی شده شما می باشد. اگر روی چندین پروژه کار کرده اید، بین آنها ارتباط برقرار کنید. در مورد اینکه چگونه به کاری که انجام داده اید علاقه مند شدید و چرا هنوز هم برای شما جالب است، بنویسید. با گفتن یک داستان توجه خواننده را به خود جلب کنید چون با این کار ریسرچ اینترست شما به راحتی به خاطر سپرده خواهد شد. در این بخش، می‌توانید به طور مختصر افتخارات مهمی مانند مقالات، ارائه‌ها، جوایز و کمک‌های مالی را شرح دهید.

تحقیقات مربوط به آینده

این قسمت اهداف کوتاه مدت شما (2 تا 5 سال) را توصیف می کند. این بخش بسته به اینکه برای مقطع دکتری یا پست دکتری درخواست می دهید متفاوت خواهد بود. برای مقطع دکتری، در مورد مهارت های فنی اضافی که قصد یادگیری آن را دارید یا اینکه چگونه می خواهید دانش خود را در یک زمینه خاص گسترش دهید، بنویسید.

برای مقطع پست دکتری، سعی کنید کمی جزئیات بیشتری اضافه کنید و نحوه برنامه ریزی خود را برای توسعه به عنوان یک محقق مستقل در نظر بگیرید. بیان کنید که چگونه اهداف تحقیقاتی شما با تحقیقات کارفرما هماهنگ می شود، چه همکاری هایی را می توانید به همراه بیاورید و می توانید در چه بخش هایی از پردیس دانشگاه از همکاری با آنها بهره مند شوید.

نتیجه

از یک جمله استفاده کنید که اساساً بگوید چرا شما شایسته این شغل هستید.

بطور خلاصه نگارش این سند برای مقاطع دکتری و پسادکتری و حتی هیئت علمی بسیار ضروری است. از این رو برای تدوین ان بسیار وقت بگذارید تا علاوه بر اینکه تمام دست اوردهای شما را بازگو کند به صورت خلاصه نیز باشد. از این رو کارشناسان مجموعه بورسیه دات کام می توانند در نگارش این سند شما را یاری کنند.